Vi tilbyr serviceavtaler

Hvorfor er det gunstig med en serviceavtale for bedrifter eller deg som driver med utleie?

  • Tidsbesparelse: Ved å inngå en serviceavtale med rørleggere, kan dere spare verdifull tid. Rørproblemer kan oppstå når som helst. Med en avtale vil vi ta oss av arbeidet
  • Forebyggende vedlikehold: En serviceavtale inkluderer vanligvis rutinemessig vedlikehold av rørsystemene. Dette betyr at vi vil inspisere og vedlikeholde rørene jevnlig, slik at eventuelle problemer kan oppdages og løses før de blir store og kostbare. Forebyggende vedlikehold kan bidra til å forlenge levetiden til rørsystemene og redusere behovet for dyre reparasjoner.
  • Rask respons: Når et rørproblem oppstår, er det avgjørende å få rask hjelp for å begrense skadene. Med en serviceavtale kan dere være sikre på at vi gir en rask respons når en nødsituasjoner oppstår.
  • Godt omdømme: Å ha en serviceavtale med pålitelige rørleggere kan også bidra til å bygge opp et godt omdømme som utleier eller eiendomsforvalter. Når leietakere ser at dere tar ansvar for vedlikeholdet av eiendommen og sørger for en problemfri opplevelse, vil de bli fornøyde og langvarige leietakere. Et godt omdømme kan også tiltrekke seg nye leietakere og bidra til økt etterspørsel.

Vi vet hvor viktig det er å ha fungerende VVS-systemer for en jevn drift og tilfredse leietakere. Vi er klare til å ta oss av alt fra forebyggende vedlikehold til akutte reparasjoner, slik at du kan ha full trygghet og fokusere på andre ting Våre tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til:

🚰Rørsystemer og avløp
🚿 Baderom og kjøkkeninstallasjoner
🛠️ Reparasjoner og vedlikehold av VVS-anlegg
💧 Vannlekkasjer og rørreparasjoner💡 Energieffektive VVS-løsninger

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Ring oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *