Slik får du varmepumpe

Oversikt over hvor enkelt et kjøp av varmepumpe er hos oss

I over 70 år har Toshiba vært en viktig aktør som produsent og innovatør. Allerede på 1950-tallet lanserte Toshiba den første aircondition for boliger, og har tatt store steg for forskning på klimaanlegg siden. I dag er Toshiba en av de ledende produsentene av luft-luft varmepumper som sparer strøm, renser luften og varmer godt, selv under norske forhold.

Norge har et utfordrende klima med vær som veksler fort, og temperaturer som svinger. Fordi de fleste varmepumper er tilpasset sentral-europeisk klima, har Toshiba utviklet varmepumper som takler nordiske og norske forhold. Modellene er med andre ord spesialutviklet for at nordmenn skal få stabil temperatur i hjemmet – året rundt.

Toshiba varmepumper selges gjennom et landsdekkende nettverk av autoriserte forhandlere, vi er stolte av å være en del av gjengen!
Vi tilbyr kostnadsfri og uforpliktende befaring =Vi kommer hjem til deg og finner den modellen som passer best for ditt hjem, samt gir deg et komplett pristilbud inkludert montering.

Kjøper du en Toshiba varmepumpe hos oss, er du i trygge hender!

Toshiba polar varmepumpe i et lekkert design

TA KONTAKT

Planlegg et besøk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *