Bodø Rør&Eiendom – Din lokale håndverker!

Sentral godkjenning gjør at du trygt kan velge rørlegger

vi har fått godkjent kravene som stilles i byggesaksforskriften til faglige kvalifikasjoner, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet.
Dette er en frivillig ordning som blant annet beskriver bedriftens faglige kompetanse

Hvorfor velge oss?

Erfaring og kompetanse

Vi har mange års erfaring i bransjen og har den nødvendige kunnskapen og ekspertisen. Uansett omfanget av prosjektet ditt, er vi klare til å håndtere det.

Pålitelighet & personlig service

Vi tror på å skape sterke relasjoner med våre kunder. Vi lytter til deg og dine ønsker. Vi samarbeider med deg og koordinerer med elektriker, snekker eller andre ved behov for å finne den beste løsningen. Vi er punktlige og overholder avtalte tidsfrister, og diskuterer det underveis om noe uforutsett skulle dukke opp.

Omfattende tjenester til konkurransedyktige priser

Vi håndtere et bredt spekter av rørleggingstjenester. Enten det gjelder rørreparasjon, renovering av baderom og kjøkken, eller rørinstallasjon i nybygg. Vi tilbyr vi konkurransedyktige priser som passer innenfor budsjettet ditt. Du kan stole på at vi gir deg verdi for pengene.

Slik får du varmepumpe

I over 70 år har Toshiba vært en viktig aktør som produsent og innovatør. Allerede på 1950-tallet lanserte Toshiba den første aircondition for boliger, og har tatt store steg for forskning på klimaanlegg siden. I dag er Toshiba en av de ledende produsentene av luft-luft varmepumper som sparer strøm, renser luften og varmer godt, selv…

Vi tilbyr serviceavtaler

Hvorfor er det gunstig med en serviceavtale for bedrifter eller deg som driver med utleie? Vi vet hvor viktig det er å ha fungerende VVS-systemer for en jevn drift og tilfredse leietakere. Vi er klare til å ta oss av alt fra forebyggende vedlikehold til akutte reparasjoner, slik at du kan ha full trygghet og…

Bodø Rør & Eiendom AS
Kontakt informasjon:
951 49 835
Daniel.Olsen@bodororeiendom.no